Dispozitiv Ultrasonic Anti-Rozatoare Kemo

Dispozitiv Ultrasonic Anti-Rozatoare Kemo

129 lei

Aparatul antirozatoare produce un semnal acustic cu o frecventa de 23 khz. Aceasta frecventa foarte mare este perceputa de rozatoare ca fiind deranjanta si foarte

Cantitate:

Cod Produs: N-8715 Categorie:

Aparatul antirozatoare produce un semnal acustic cu o frecventa de 23 kHz. Aceasta frecventa foarte mare este perceputa de rozatoare ca fiind deranjanta si foarte neplacuta si astfel vor evita vehiculul.
Dispozitivul ultrasonic anti rozatoare se fixeaza in compartimentul motor. Aparatul ar trebui plasat in compartimentul motor in asa fel incat sunetul sa se distribuie uniform si sa nu fie estompat de catre straturile izolatoare.
Atentie: Montajul se va realiza de catre personal calificat si autorizat! Daca compartimentul motor a fost vizitat de rozatoare, se recomanda curatarea motorului si a locului pe care a stat masina, deoarece acestea isi marcheaza teritoriul.
Aparatul Kemo M100N emite ultrasunete ce afecteaza sistemului auditiv si nervos al jderilor si rozatoarelor. Aparatul emite ultrasunete la o frecventa de 23 kHz, aceste ultrasunete afectand doar rozatoarele mici si mari, neafectand alte animale domestice, precum caini sau pisici. Ultrasunete emise nu sunt perceptibile de catre urechea umana.
Apararatul este echipat cu un difuzor de inalte (tweeter), cu calota speciala (membrane emisferica), care are un unghi de emisie extreme de lat (>140 grade). Alte aparate pentru generarea de ultrasunete lucreaza cu difuzoare cu horn sau piezo, care emit sunetul focalizat intr-o directie.
Aparatul are rolul de a proteja autovehiculele de actiunea rozatoarelor. Este cunoscut faptul ca acestea pot roade firele instalatiei electrice ale masinii, in special cand alte surse de hrana s-au epuizat. Iarna sunt atrase de caldura emanata de evacuare si motor si isi vor gasi in compartimentul motor refugiu, dar si de obiecte de ros.

Dispozitiv Ultrasonic Anti-Rozatoare Kemo

Dispozitiv Ultrasonic Anti-Rozatoare Kemo

Nu există recenzii inca.

Adauga recenzia ta