Modul Automat De Lumina

169 lei

Modul automat de lumina – dupa ce porniti motorul masinii farul va fi pornit automat. Cand parcati masina in timpul noptii dupa oprirea si scoateti cheia de la

Cantitate:

Cod Produs: N-69A0 Categorie:

Modul automat de lumina – dupa ce porniti motorul masinii, farul va fi pornit automat. Cand parcati masina in timpul noptii, dupa oprirea si scoateti cheia de la masina, farul se va activa automat timp de 30 de secunde pentru a va lumina drumul spre casa (cand veniti acasa) cand apasati butonul „UNLOCK” al emitatorului, farului va fi pornit automat pentru a va lumina calea de a va apropia de masina (lumina de bun venit).
T SWITCH TEMPO asigura pornirea automata a luminilor (parcare si faza scurta) dupa pornirea motorului. Avantajul produsului este designul simplu, operarea fara intretinere si instalarea usoara intr-o masina. Se conecteaza in paralel la comutatorul original de lumina al autovehiculului, vana de lumina ramane in pozitia OFF. T SWITCH TEMPO include functia de „Coming home”. De asemenea, contine o intrare care opreste automat faza scurta atunci cand activati farurile farurilor (tip bulb H4).
Comanda la domiciliu: aceasta functie ofera o lumina de intalnire automata timp de 30 de secunde dupa blocarea / deblocarea autovehiculului (necesara pentru conectarea cu alarma auto sau blocare centralizata). Pe masura ce porniti aprinderea inainte de expirarea acestei perioade, luminile se opresc automat.
Lumina de intampinare permite unui sofer sa aprinda luminile imediat dupa deblocarea autovehiculului cu o telecomand .
Caracteristici generale
Luminile se aprind automat cand creste tensiunea la bord
Valoarea tensiunii de comutare este reglabila (setata din fabrica la 13V)
prevazut cu intrare pentru a deconecta lumina de intalnire cu lumina de drum cand porniti farurile cu raza lunga de actiune
cu intrare pentru a activa functia „Coming Home”
3 iesiri separate pe lampile de stationare
Max. sarcina curenta 2x30A
Consumul zero de energie in starea off
functia „COMING HOME” / „WELCOME LIGHT”
conexiune cu alarma auto sau blocare centrala
Parametri tehnici
Alimentare: 12V +/- 20%
Modul de asteptare: 0mA
Temperatura de lucru: -40 C pana la + 60 C
Max. curent: 2x30A / 12V
Dimensiuni: 70 x 36 x 35 mm

Nu există recenzii inca.

Adauga recenzia ta