Sistem De Alarma Si Securitate Auto

Securitate Prin Imobilizare Motor Si Autorizare Bluetooth

749 lei

Este un sistem anti-furt avansat pentru autovehicule. Sistemul este proiectat utilizand solutii integrate de inalta eficienta convenabil fiabil si usor

Cantitate:

Cod Produs: N-8628 Categorie:

Pandora Immo este un sistem anti-furt avansat pentru autovehicule. Sistemul este proiectat utilizand solutii integrate de inalta eficienta, convenabil, fiabil si usor de instalat. Puteti folosi telefoane smart cu Android pentru orice setari prin Bluetooth. Immo are cea mai mica cheita RF dintre sistemele similare si cea mai ridicata eficienta energetica.
Descrierea produsului
Imobilizatorul are incorporat un accelerometru 3D (senzor de miscare) care permite blocarea motorului cand incepe sa se miste. Previne detectarea dispozitivului si permite pornirea la distanta si preincalzirea motorului pentru a functiona fara dezactivarea functiei de imobilizare anti-furt.
Control avansat
Pandora Immo utilizeaza Bluetooth 4.2 pentru a se conecta la telefoanele smart si la cheitele RF. Aplicatia Android Pandect BT este disponibila in Google Play si permite ajustarea tuturor functionalitatilor dispozitivului si receptia informatiilor despre starea lui.
Securitate Totala
Pandora Immo este echipat cu releu de blocare, emitatoare Bluetooth si foloseste algoritmi elaborati antideturnare pentru a asigura un raspuns adecvant la incercarile de furt.
Asigurarea calitatii
Sistemele noastre sunt proiectate de ingineri profesionisti, si sunt produse in totalitate in Rusia. Ne mandrim cu un control al calitatii pe fiecare etapa a productiei, pentru a asigura cele mai bune rezultate posibile.
Consum redus de energie
Sistemul este construit pentru eficienta cu Bluetooth 4.2 Consum Redus el consuma foarte putina energie
si nu previne intrarea sistemului masinii in modul de repaus.
Toate intr-unul
Acest sistem compact reprezinta o solutie completa care nu necesita module suplimentare.

Sistem De Alarma Si Securitate Auto

Sistem De Alarma Si Securitate Auto

Sistem De Alarma Auto

Sistem De Alarma Auto

Nu există recenzii inca.

Adauga recenzia ta